8.3.12

Carhartt huer stadig til salg



Hej venner. Undskyld den manglende blogging de sidste par dage. Jeg er totalt ramt af hjemve, og så er jeg et meget uinspirerende menneske. Nåh, men jeg har stadig to Carhartt huer til salg, en sort og en lysegrå. Send mig en mail på livetnyc@gmail.com , hvis I er interesserede :) Prisen er 180 kr. (Jeg betaler porto). Jeg bruger mine egne hver dag, det er jo psykokoldt i dette land. De har 17 grader i NYC. Det hjælper ikke på hjemveen. Suk.

8 comments:

  1. Op med humøret, Cille :)
    I det sidste ende, bliver alt jo godt. Du må huske på, hvorfor du kom tilbage til DK :)

    Stort forårskram fra Lea

    ReplyDelete
  2. Da du var i NYC, savnede du DK - du kan ikke rigtig finde hvile, hvor du er/kommer til? Giv det lidt tid, væn dig til din nye lejlighed og opbyg en hverdag, så skal du nok føle dig hjemme igen :) Home is where the heart is!

    ReplyDelete
  3. Lea: Vidste ikke at vi var på kælenavne ;)

    Kristine: Nu er det egentlig også mine familie jeg savner, og ikke så meget byen. Og dem kommer jeg til at savne uanset hvor jeg er :)

    ReplyDelete
  4. Hej Cecilie! Jeg overvejer at rejse 2-3 måneder til New York, men hvilke måneder på året er de skønneste i byen? Jeg har ladet mig fortælle, at det er omkring September, men kunne også godt tænke mig at tage afsted til næste forår... Er der en tid på året, du vil anbefale?

    Nyder dit bloggeri! :)

    ReplyDelete
  5. September er virkelig skøn, men hvis det skal være i foråret, så ville jeg tage afsted i april og maj - dejlig varmt og solrigt, hvis ikke man er uheldig :)

    ReplyDelete
  6. Irina, som jeg også skrev i indlægget: send mig en mail på livetnyc@gmail.com :)

    ReplyDelete
  7. Synes de Carhartt huer er super fede. Jeg faldt over denne(Malo.dk) nye side omkring mode. Det er godt nok til mænd men meget tøj er jo unisex idag. her kan man ihvertfald også se hvor man kan købe Carhartt huerne. Hvis Cille skulle løbe tør :)

    ReplyDelete